رنگ میوه جوان از سفید به سبز کم رنگ تغییر می کند

خیار (Cucumis sativus L.) متعلق به تیره Cucumis از خانواده Cucurbitaceae است و از نظر اقتصادی یک سبزی میوه مهم است. سه گونه وحشی یا نیمه وحشی خیار وجود دارد:
خیار بومی هند است و احتمالاً از دامنه‌های کوه هیمالیا سرچشمه گرفته است.
خیار حدود 3000 سال خیار گلخانه ای ویهان در هند کشت می شد و به نظر می رسد که به سرعت در آسیای غربی و سپس به اروپای جنوبی گسترش یافته است.
خیار از طریق مسیر ابریشم به ترتیب به شمال چین و از مرز برمه و هند و چین به چین جنوبی وارد شد و متعاقباً به آسیای شرقی گسترش یافت.
تجزیه و تحلیل تنوع ژنومی نشان داد که خیار گلخانه ای درختی پلاسم های هسته خیار به چهار گروه جغرافیایی شامل هند، اوراسیا، آسیای شرقی و Xishuangbanna تقسیم شدند.
امروزه خیار به طور گسترده در مناطق معتدل و گرمسیری در سراسر جهان کشت می شود.
مجموع تولید خیار در سراسر جهان 87,805,086 تن بود و آسیا با 84.9 درصد از کل تولید جهان در سال 2019 بزرگترین تولیدکننده بود.
خیار با آب فراوان، مواد مغذی و ترکیبات فیتوشیمیایی، کاربردهای همه جانبه ای در آشپزی، درمانی و آرایشی دارد.
خیار دارای مزایای متعددی مانند دیپلوئید، ژنوم کوچک، چرخه زندگی کوتاه و سیستم جفت گیری خودسازگار است، بنابراین برای مطالعات ژنتیکی مناسب است.
علاوه بر این، خیار به عنوان یک گیاه مدل برای مطالعه خیار خاردار بوته ای جنسیت و زیست شناسی آوندی گیاه شناخته شده است.
در نتیجه، مطالعات خیار گلخانه ای برای کشف معجزه خیار انجام شده است.
این کتاب مزایای گسترده، تولید و بازار، کشت و مدیریت، آفات و بیماری ها، پیشرفت پرورش خیار را پوشش می دهد.
  • منابع:
    1. Introductory Chapter: Studies on Cucumber
  • تبلیغات: 
    1. چاقی دانش آموزان و ربط آن به کوله پشتی
    2. اخبار جنجالی برنامه تلویزیونی
    3. همبستگی بین اضطراب امتحان بالا و لیمو ترش
    4. در بازه 6 ماهه به موفقیت مالی برسید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.