اگر شما یک نانوای مشتاق هستید، مطمئن هستم که دست خود را در ترندهای اینترنتی مانند براونی لوبیا سیاه، براونی سیب زمینی شیرین یا حتی براونی آووکادو امتحان کرده اید. اما آیا نان نخودچی را امتحان کرده اید؟
به نظر من، اینها بهترین گزینه های جایگزین براونی هستند. آنها مملو از طعم و مزه ی خوش طعم هستند و درست کردن آنها بسیار آسان است. به علاوه، آنها برای سفارشی کردن با تاپینگ های مورد علاقه شما عالی هستند. بعد از درست کردن بلوندهای نخودی امضا شده، فهمیدم که باید یک نسخه شکلاتی درست کنم!
برای من، خوردن شیرینی روزانه یک امر ضروری است، بنابراین دوست دارم همیشه چیزی شکلات در انبار نگهداری کنم. وقتی فهمیدم میتوانم اینها را کمی خفنتر و کمی شکلاتیتر درست کنم، وارد شدم.
همراه با کیک، کلوچه ها و کلوچه های مورد علاقه من، براونی نخودچی در آشپزخانه من در چرخش بسیار زیاد است.برای این دستور غذا ما به مواد بدون گلوتن و وگان پایبند هستیم و در عین حال چیزها را تا حد امکان طبیعی نگه می داریم. همراه با نخود از مخلوط کره آجیل، آرد بادام و البته مقدار زیادی شکلات چیپسی استفاده خواهیم کرد!
براونی نخودی خیلی ساده است که با هم هم بزنید! همه چیز فقط باید مخلوط شود و سپس خمیر را به مدت کمی بیش از 20 دقیقه در فر قرار دهید. اگر غذاساز ندارید، می توانید از مخلوط کن استفاده کنید.
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در غذاساز، نخود، کره آجیل، شربت افرا، روغن نارگیل و وانیل را با هم مخلوط کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.